| Waga | 10 g |
|---|---|
| Składniki | Lavandula Angustifolia Oil, Linalool*, Linalyl Acetate*, Beta-Caryophyllene*, Camphor*, Limonene*. |
| Sposób użycia | Tylko do użytku zewnętrznego. Nie stosować bezpośrednio na skórę bez rozcieńczenia. |
| Zalecane warunki przechowywania | Przechowywać w zakresie temp. 5 – 25 ᵒC. |
Aromaterapia
Olejek eteryczny lawendowy 100% 10ml
23.90 zł
Lawenda to roślina znana z swojego delikatnego, kojącego zapachu, który doskonale wpływa na atmosferę w każdym pomieszczeniu. Olejek eteryczny lawendowy świetnie sprawdza się w aromaterapii, relaksujących kąpielach czy jako dodatek do kosmetyków. Jego właściwości pomagają w odprężeniu i poprawie nastroju, sprawiając, że staje się niezastąpionym elementem w domowej pielęgnacji. Ciesz się chwilemi relaksu i harmonią, którą przynosi ten wyjątkowy olejek.
Dostępność: Na stanie



